Megszüntették Herczeg Zoltán bűnügyi felügyeletét

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 18.

Belpol

Korábban fél évet töltött letartóztatásban, négy hónapot pedig bűnügyi felügyeletben.

A Herczeg Zoltán ügyében eljáró bíró elutasította az ügyészség fellebbezését, és véglegesen megszüntette mindkét gyanúsított bűnügyi felügyeletét

tudta meg a 24.hu a Fővárosi Törvényszék szóvivőjétől.

Herczeg Zoltánt és a "Piciként" emlegetett F. Józsefet 2022. október 21-én tartóztatták le kábítószergyanús anyag – fű és kokain – miatt. A divattervezőnél 100 gramm fű volt, a rendőrségi közleményben megjelent 16 gramm kokaingyanús porról pedig azt nyilatkozta, hogy azt a tárolásra használt fémdobozzal együtt mérték le, azért lett annyi.

Herczeg Zoltán fél évet töltött letartóztatásban, négy hónapot pedig bűnügyi felügyeletben. Augusztus 20-án lejárt a korábbi határozat, a bíróság pedig nem hosszabbította meg a nyomkövetős kényszerintézkedést.

A kerületi ügyészség fellebbezést jelentett be a végzéssel szemben, a gyanúsítottak bűnügyi felügyeletének ismételt elrendelése érdekében. Az ügyben eljáró bíró ezt a fellebbezést utasította most el és szüntette meg véglegesen a gyanúsítottak bűnügyi felügyeletét.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk