Vodkát reklámozó tornazsákban osztott ajándékokat gyerekeknek Seszták Miklós

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 18.

Belpol

A fideszes országgyűlési képviselő azzal védekezett, a csomagot nem ő állította össze, csak segített kiosztani. Mintha mindegy lenne, mit osztogat...

Vodkát reklámozó tornazsákban osztott ajándékokat gyerekeknek Seszták Miklós fideszes országgyűlési képviselő egy kisvárdai italgyártó cég családi napján

– írja444.hu. Azt nem tudni, mi volt a csomagokban, vajon került-e egy kis tömény a gyerekekhez is.

"Rengeteg programmal, étellel, itallal és felejthetetlen sporteseményekkel készült Családi Napjára a Várda-Drink Zrt" – írta a Facebook-oldalára a politikus. Az eseményről és az ajándékátadásról készült képeket azóta törölte az oldaláról.

Az RTL Híradó megkereste Sesztákot, aki azt írta,

az ajándék zsákokat a vállalat állította össze a dolgozóinak és családtagjaiknak, őt csak megkérték, hogy segítsen azokat kiosztani.

"A társaság szponzorációs gyakorlatának megítélése nem az én kompetenciám. A gyerekek által kapott ajándék zsák feliratának szerencsésebb / helyesebb alkoholmentes terméket feltüntetni" – fogalmazott a politikus, aki hozzátette, hogy a vállalattal való egyeztetés után szedték le a képeket a Facebook-oldaláról.

Seszták vélhetőleg azt se tudta, mit osztogat, eszerint nem igazán érdekelte, mi kerül a gyerekekhez.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Lefotózta a Kígyó-sziget egyik védőjét, aki visszaszólt az oroszoknak

Emeric Lhuisset fotográfus fényképein valódi harctereket és igazi katonákat látunk, még akkor is, ha a kompozíció klasszikus festményeket idéz. Mi a viszonya valóságnak és beállításnak, hogyan nyerhetik vissza hangjukat a történelem tényleges főszereplői, és hogyan sikerült lefotózni a Kígyó-sziget védőjét, aki rádión szólt be az orosz hadihajónak? Budapesti kiállítása apropóján beszélgettünk.