Stummer János Jakab Péter egyetlen ellenfele a Jobbik tisztújításán

Belpol

Tisztújító kongresszust tart ma Budapesten a Jobbik. Első ránézésre Stummernek nem sok esélye lesz a győzelemre.

Az ellenzéki párt pénteki tájékoztatása szerint két elnökjelölt közül választhatnak a küldöttek: a pártot most is vezető Jakab Péter az ajánlások mintegy négyötödét, Stummer János valamivel több, mint egyötödét szerezte meg.

Jakab Péter felkérésére az elnökhelyettesi posztért Potocskáné Kőrösi Anita száll versenybe. Ő az induláshoz 98 százalékos támogatást kapott.

A választmányi elnöki székre ketten pályáztak, de az induláshoz szükséges támogatást csak a posztot jelenleg is betöltő Szabó Gábor szerezte meg.

A hat alelnököt Ander Balázs, Baucsek Rajmund, Dudás Róbert, Gyüre Csaba, Magyar Zoltán, Fazakas Attila, Lukács László, Kálló Gergely, Kvárik Anita, Salamon Gergő, Szilágyi György, illetve Z. Kárpát Dániel közül választják meg a küldöttek.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk