Ötmillióra perli bántalmazója a Bujákon megvert nőt személyiségi jogainak megsértése miatt

  • narancs.hu
  • 2020. február 11.

Bűn

Orosz Bernadett az esetről beszámoló első Facebook-posztjában írta le a férfi teljes nevét.

Orosz Bernadettet tavaly novemberben volt barátja majdnem halálra verte - a nő Facebookra posztolt fotókat szinte felismerhetetlenségig összevert arcáról. Az ügyben nyomozó rendőr is úgy nyilatkozott, hogy ilen brutális támadást nő ellen még nem követtek el - a támadót mégis elengedték. Orosz Bernadett Varga Juditnak is levelet írt az ügyben, arra kérve az igazságügy-minisztert, hogy a győri gyermekgyilkossághoz hasonlóan az ő ügyében is rendeljen el miniszteri vizsgálatot.

A Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook-oldalon frissen megjelent hír szerint a bántalmazó férfi most beperelte a nőt személyiségi jogainak megsértése miatt.

A bántalmazó ötmillió forintot követel Orosz Bernadettől, mert amikor a nő először megírta közösségi oldalán, hogy mi történt vele, teljes nevén megnevezte a férfit. Két nappal később ezt kijavította, és vezetéknevét K-val jelölte. Gál András, Orosz Bernadett ügyvédje a következőt nyilatkozta: „Ezt ahhoz tartom hasonlatosnak, amikor százmilliós kártérítést és egymilliárd forintos bírság kiszabását kérte a tiszavasvári tanár megölésének egyik olaszliszkai gyanúsítottja, amiért a hatóságok és a média a lincselés szót használta az esetre.

Via 444

Figyelmébe ajánljuk