Döglött patkányt küldtek Niedermüller Péternek, amelyre a nevét is ráírták

  • narancs.hu
  • 2020. január 30.

Fekete Lyuk

A tetemet a szélsőjobboldali Hatvannégy Vármegye Mozgalom küldte. A polgármester nevét egyébként nem sikerült helyesen leírniuk.

„Ma reggel plakátok jelentek meg Budapesten a mai fideszes tüntetés felhívásával, amelyen patkányként ábrázolják Niedermüller Pétert, Erzsébetváros nagy többséggel megválasztott polgármesterét. Ez a hergelés olyan sikeresnek bizonyult, hogy a szélsőjobboldali Hatvannégy Vármegye Mozgalom egy döglött patkányt küldött 'ajándékba' Niedermüller Péternek” – írja közleményében a DK.

Bayer Zsolt tüntetést szervez Niedermüller ellen

„Ez maga a nácizmus, amit ez az ember ont ki a szájából" - fogalmazott Gajdics Ottó. De vajon kire gondolhatott?

A párt képet is küldött a csomagról, amelyen jól látszik, hogy a feladó megpróbálta az állatra ráírni Niedermüller nevét, de ez nem sikerült. A tetem testén, illetve azon a dobozon, amelyben az állatot küldték, Neidermüller felirat látható.

Figyelmébe ajánljuk

„Egy egyházpolitikai harc kellős közepébe kerültem” – állítja a pünkösdi egyház ügyében meggyanúsított volt intézményvezető

A nemrég lezárult nyomozás 18 milliárd forintos kárértéket állapított meg a Magyar Pünkösdi Egyház intézményrendszerét érintő költségvetési csalás ügyében. Az egyik érintett, jelenleg bűnügyi felügyelet álló volt intézményvezető szerint viszont az ügy csak az egyházon belüli harcok eredménye, és a nyomozás is tendenciózus volt.