Bulvármagazinnak adott interjút a 22 éves helyettes államtitkár

  • narancs.hu
  • 2020. január 31.

Fekete Lyuk

Még a szüleivel él, most levelező tagozaton végzi a jogi egyetemet.

A Best magazinnak beszélt életéről a 22 éves ifjúságügyi helyettes államtitkár, Rácz Zsófia. A cikk szerint Rácz még mindig a szüleivel él a főváros XVII. kerületében (édesapja Rácz Erik, azaz Mr. Rick, volt popsztár), ahonnan busszal és metróval jár dolgozni, bár beosztásához járna a hivatali autó.

Rácz Zsófia még nem fejezte be a jogi egyetemet, és bár eddig nappali tagozaton tanult, amióta helyettes államtitkár, átment levelező tagozatra.

Elmondása szerint hétvégén is dolgozik, mert „a fiatalokkal való találkozásra iskolaidőn túl van lehetőség”, és kevesebbet alszik, mióta helyettes államtitkár. Egyébként otthon is ki kell vennie a részét a házimunkából.

A cikkben Rácz arról is beszélt, hogy túl van már szerelmeken és szakításokon is, és közölte: "Ha vége egy kapcsolatnak, hajlamos vagyok túl drámaian látni az életet. Nem én szeretem a drámát, a dráma szeret engem."

Rácz Zsófia korábban a Fidesz-közeli Alapjogokért Központban is dolgozott, kinevezéséhez pedig törvényt kellett módosítani, a korábbi szabályozás szerint ugyanis diploma kellett volna a pozíciójához. Erről ő maga később azt mondta, a módosítás nem miatta, hanem a "fiatalokért" történt.

(via hvg.hu)

Figyelmébe ajánljuk