Gábor Zsazsa özvegye a szoborról: „Úgy néz ki, mint egy női ruhás férfi”

  • narancs.hu
  • 2024. január 27.

Fekete Lyuk

Kiakadt a herceg, miután hiperrealista giccsszobrot rendelt egykori feleségéről.

Nem tetszik a 2016-ban elhunyt Gábor Zsazsáról készült szobor a celeb özvegyének. A szobrot megrendelő Frederic von Anhalt elégedetlen Babusa János szobrával, és azt mondja róla: „Ez nem Zsazsa, ez egy szörny, ez a szobor úgy néz ki, mint egy női ruhás férfi.”

A Blikk fotókat is közölt a szoborról, amit a II. kerületben terveznek felállítani.

„Ez a szobor nem az, mint amit megrendeltem! Számos fotót küldtem el a szobrászművésznek Zsazsáról, amelyeket ki is nyomtatott magának az alkotóterében, János tisztában volt azzal, hogyan nézett ki a feleségem. Tudta, láthatta, hogy a feleségem egy kerekded arcú, mosolygós szépség volt” – visongott a herceg. „Ha Zsazsa látná, kiugrana a sírjából” – tette hozzá. Azt is elárulta, hogy hárommilliót kért a művész, újabb hárommillióba került a bronzöntő, három és fél millió volt a talapzat, és újabb tizennyolc (!) millióba az egyéb költségei (szálloda, utazások és minden egyéb).

Az is kiderült, az eredeti tervekkel ellentétben február 10-én nem is tudnának szobrot avatni, mert a kijelölt helyszín melletti épületet éppen elkezdik felújítani.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk