Pancserek a propagandistaképzőben: érzékeny információkat tett közzé honlapján a Megafon

  • narancs.hu
  • 2024. január 25.

Fekete Lyuk

Polgármesterek is jelentkeztek a Megafon influenszerképzőjébe.

Számos aktív kormánypárti politikus, illetve politikusnak dolgozó beosztott is szerepel azoknak a listáján, akik jelentkeztek a Megafon ingyenes képzéseire – írja a Telex. De nem ez a hír legérdekesebb része, hanem az, hogy mindez úgy derült ki, hogy a Megafon honlapján napokon át szerepeltek az érzékeny, belsős információk, amikre egy egyszerű google-kereséssel rá lehetett találni.

Ebből kiderül, hogy Budakeszi város fideszes önkormányzatának sajtófőnöke, egy fővárosi kerület fideszes képviselőjének social media managere, és egy Fejér vármegyei független önkormányzati képviselő is jelentkezett a Megafonhoz.

Összesen 53 személy pályázati anyagai és elérhetőségei napokon keresztül nyilvánosan is elérhetők voltak. Alistán akad olyan is, aki az idei választásokon készül megmérettetni magát, valamint „egy magas szintű kormánytag felesége” is pályázott. Két aktív fideszes polgármester, Győri Ottilia (Budakeszi) és Farkas András (Piliscsaba) is szeretné az ingyenes képzés segítségével fejleszteni magát.

Volt, aki motivációként ezt tüntette fel: „Kisöpörni Gyurcsány Ferenc elvbarátait!”

A Megafon honlapja azóta elérhetetlen, hogy a Telex jelezte nekik a hibát. Válaszolni nem válaszoltak nekik.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk