Fél nap se kellett hozzzá, megadta magát a rendőrségi bakancs

  • narancs.hu
  • 2024. február 1.

Fekete Lyuk

A rendőrségi ruházat minősíthetetlen színvonalára panaszkodik egy jard. Pótlás nincs.

A Zsaruellátó Facebook-oldalon egy rendőr név nélkül arról ír, hogy pár óra után levált a talpa a bakancsának.

„Ismét bizonyít a rendőrség által kiadott »minőség«... Tavaly kiadott, és a mai napon először használt szolgálati félcipő, a képen látható állapotba került, fél nap használat után... Undorító és minősíthetetlen ez már. Természetesen csere nincs, old (sic!) meg mibe jössz!”

A nem túl tartós cipőről fotó is készült.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Cserna-Szabó András: „Csinálnék egy kocsmát”

Megjelent új novelláskötete, az ösztöndíjakat és a kitüntetéseket elfogadja, ha adnak neki, és nem kérnek cserébe, de abbahagyná az írást, ha rengeteg pénze lenne. Épp ezért senki ne adjon neki! Az utolsó magyarokért is kár lett volna. Cserna-Szabó Andrással beszélgettünk.

Lefotózta a Kígyó-sziget egyik védőjét, aki visszaszólt az oroszoknak

Emeric Lhuisset fotográfus fényképein valódi harctereket és igazi katonákat látunk, még akkor is, ha a kompozíció klasszikus festményeket idéz. Mi a viszonya valóságnak és beállításnak, hogyan nyerhetik vissza hangjukat a történelem tényleges főszereplői, és hogyan sikerült lefotózni a Kígyó-sziget védőjét, aki rádión szólt be az orosz hadihajónak? Budapesti kiállítása apropóján beszélgettünk.