Orbán bevágta a narancsos pizzát és elkészült az ünnepi beszédével

  • narancs.hu
  • 2023. március 15.

Fekete Lyuk

Petőfi Sándor szülőházánál, Kiskőrösön beszél a miniszterelnök.

Orbán Viktor az utóbbi időben a két lábon járó mémmé avanzsált. Emlékszünk még, hogy szakállasan, Hawaii-ingben olvassa a Nemzeti Sportot, a napokban pedig a „Sas leszállt” kijelentéssel érkezett meg Párizsban.

A miniszterelnök azóta sem szállt le a cringe-vonatról. Ma 15 órától Kiskőrösön, a Petőfi-szülőháznál mond ünnepi beszédet, minden bizonnyal gondosan megválogatott közönség előtt.

Orbán mindezt a következőképpen találta felvezetni: tegnap rendelt egy extra méretű Orbán-pizzát, amit a kiskőrösi Pizzaphone Pizzéria BBQ-s, mézes alapon, csirkemellel, sajttal, narancskarikákkal és jalapeno paprikával készít. Mire a pizzát bevágta, elkészült a beszéddel is.

Minden bizonnyal olyan lesz, mint a pizza: narancsos és még sokáig csíp.

Holnap Kiskőrösön két dolog biztosan lesz. Orbán-beszéd és Orbán-pizza. 🍕🍊🇭🇺☝️

Posted by Orbán Viktor on Tuesday, March 14, 2023

A pizza elfogyott, a beszéd elkészült. Találkozunk Kiskőrösön! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Posted by Orbán Viktor on Tuesday, March 14, 2023

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk