Apa a fiaival – a Pesti Srácok szerint homoszexuális pár a gyerekével

  • narancs.hu
  • 2021. augusztus 27.

Interaktív

Lovas Zoltán újságírót és fiait nézte szivárványcsaládnak a Pesti Srácok publicistája, aki abból következtetett erre, hogy nem látott nőt a képeken. 

Lovas Zoltán újságíró nemrég született csecsemőjét a karjában tartva fordul másik, már felnőtt fia felé egy fotón, amit a Pesti Srácok (PS) simán lelopott a közösségi oldalról, majd egy véleménycikkben azt írták mellé, hogy azon egy homoszexuális fiatal férfi van a párjával és közösen vállalt gyermekükkel. 

„Most jutott el hozzám az, amit a Fidesz egyik kedvenc orgánuma, a Pesti Srácok című kiadvány közzétett, bizonyos Füssy Angéla nevezetű úrhölgy égisze alatt... Ennek során az általam a Facebookon közzétett, a családom egyik örömteli pillanatát elképesztő módon meghamisították, és bemocskolták” – írta Lovas Zoltán, a Duna-gate ügy leleplezőinek egyike.

A négygyermekes apa aFacebook-oldalán osztott meg egy fotót a júniusban született – negyedik – kisfiáról, ahogy apja karjában látható, esti fürdetésre készülve, mellettük pedig Lovas egyik felnőtt fia állt.

Ez a kép jelent meg júliusban a Pesti Srácok (PS) egyik cikkének illusztrációjaként, a következő felvezetéssel: „De beszállt a Bikádi lelkész ellen uszítók sorába Vágó István, extévés DK-s aktivista, Ágoston László operaénekes, ultraliberális blogger, sőt, egy olyan homoszexuális fiatal férfi is, aki Facebook-oldala tanúsága szerint durván egy hónapja vállalt kisgyermeket szintén férfi párjával.”

 
 
pestisracok.hu
 

Legyen elég annyi az előzményről, hogy Bikádi László református lelkész egy éberségre buzdító 1941-es szovjet plakátra hajazó, de immár szivárványosra módosított, családok felé fenyegetően mozduló, azonban lefogott csontvázkéz mellé írta ki: „El a kezekkel a gyermekeimtől!” Mármint hogy az LMBTQ most már fejezze be a randalírozást. A Pesti Srácok súlyosan sérelmezte, hogy emiatt a lelkészt megbírálták, és többen kritizálták a közösségi oldalon. 

Szerintük: „Nem bírja megemészteni az LMBTQ-mozgalom és annak liberális katonái (sic!) a magyar, egész Európában példátlan komplex gyermekvédelmi törvény elfogadását, amely egyszerre bünteti a legkomolyabb retorziókkal a pedofilokat, a gyermekek elleni szexuális bűncselekmények elkövetőit, illetve igyekszik megelőzni e bűncselekményeket, nyilvános pedofil-adatbázissal és a pedofilok olyan munkaköröktől való eltiltásával, ahol gyermekekkel érintkezhetnek. És egyszerre igyekszik minden eszközzel megóvni a gyermekeket attól a Nyugaton rohamtempóban terjedő átnevelő LMBTQ-propagandától, amely a haladó Nyugaton már nemcsak, hogy iskolákba, de sunyi módon óvodákba belopózva próbálja elérni, hogy a következő generációk számára teljesen elfogadott, sőt támogatott magatartásformák legyenek a deviáns szexuális szokások. Bizony, a pedofília is… Ez utóbbit a korhatárok leszállításával és a pedofília szexuális irányultságként való elismerésével akarják legalizálni.”

Ezt kívánhatta alátámasztani a szóban forgó kép is: az egyik LMBTQ-hadfi pedig éppen a szintén hadfi szerelmével – íme a fotó – már egy áldozatot is szerzett magának. 

Ugye milyen hátborzongató két férfi egy csecsemővel?

Az, hogy a Pesti Srácok lelop egy fotót a Facebookról, hogy ezzel próbáljon lejáratni valakit, aki nem is közszereplő (minthogy miután  Lovas felnőtt fia kritizálta a lelkész plakátját, róla akarták bebizonyítani, hogy homoszexuális), eleve gyönyörű történet. Eszükbe sem jut, hogy tilos. Vagy igen, de nem számít nekik, az igazság bajnokainak. Egy szerencsétlen közülük – vagy több, mert valószínűleg szerkesztő is van náluk – azt hitte, hogy azért, mert valaki utálatosnak tartja a lelkész bejegyzését, viszont nem utálja az LMBTQ-t, bizonyára maga is homoszexuális; és máris ott a fotón a bizonyíték, sőt.

Lovas Zoltán utóbb levelet kapott az írás szerzőjétől, aki – olvasván a gyalázatos esetet a Facebook nyilvánossága elé táró bejegyzést – bocsánatot kért, amit Lovas nem fogad el.

Mint mondta: „Füssy Angéla arra hivatkozik, hogy mivel a Bikádi bejegyzéséhez kommentet írt Márton profilja szivárványos, megnézte a fiam Facebook-oldalát, és mivel sok posztot megszemlélve

nem látott nőt a képeken, így a kisgyereknek sem az anyját, amiből arra következtetett, hogy két férfi neveli a babát…

Ha így volna is, kitehető bárkinek a fotója annak engedélye nélkül? Még akkor sem – Füssy ezzel is védekezett –, ha kitakarják a rajtuk szereplők arcát. Túl ezen, bármilyen okból is írható hozzá ilyen szöveg? Két gyerekem van a képen, az egyik csecsemő… Mindezek jócskán túlmennek a sajtóetikai vétség határain is. Jogi lépéseket teszek az újságíróval, illetve a Pesti Srácokkal szemben.”

A cikkből azóta eltávolították a fotót és az utalást is a "homoszexuális fiatal férfire".  

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk