Felfüggesztették állásából a bonyhádi pedagógust, aki „átlépte a tanári szerephatárt” egy diákja esetében

Kis-Magyarország

Az iskola igazgatója bejelentést is tett a rendőrségen.

Két nappal az után, hogy megírtuk, Bonyhád fideszes polgármesterének közeli hozzátartozója tanárként bőven átlépte a tanár-diák szerephatárt, és a Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója (aki egyben fideszes képviselőjelölt) nem talált okot arra, hogy belső vizsgálaton túl vigye az ügyet, újabb fejlemények történtek.

A tankerület szerdán közölte az ATV-vel, hogy „a tankerületi központ és a főigazgató az ügy tényállását kivizsgálta, annak eredménye alapján az érintett pedagógust azonnali hatállyal felfüggesztették a munkájából. A főigazgató megtette a rendőrségi bejelentést.” Korábban, cikkünk megjelenésekor még „folyamatban volt” az iskolai vizsgálat.

Cikkünk megjelenése után egy olvasónk küldte meg nekünk az F. tanár úr és a molesztált kislány közötti elektronikus levelezés egy részét. Ebből kiderülnek a tanár szexuális preferenciái, aztán az is, hogy a lánnyal Ákos nevű gyereket is tervezett, illetve félmeztelen képek láthatók benne a pedagógusról.

Bonyhád polgármestere, Filóné Ferencz Ibolya közeli hozzátartozója ügyének kiderülését a politikai ellenfelek ármánykodásának tudja be, és indulatos Facebook-posztban buzdította a bonyhádiakat arra, hogy ezek után is rá szavazzanak. A lapunkhoz eljuttatott üzenetek alapján azonban a bonyhádiak nem értik, hogy a családok védelmét zászlajára tűző Fidesz által támogatott polgármester miért nem védte meg a saját hozzátartozójától a bonyhádi családok kiskorú gyermekeit. Egyben feltették a kérdést, hogyha Novák Katalin és Varga Judit egy pedofilt védelmező személynek kedvezett, aki ráadásul nem is volt rokonunk, majd lemondtak, akkor vajon Filóné visszalép-e a jelöltségtől.

(Címlapképünk forrása: Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk