Baktalórántháza

Nagy-magyar tabló győzött

  • narancs.hu
  • 2012. június 4.

Kis-Magyarország

Egy Nagy-Magyarországot ábrázoló tabló nyerte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei újság szavazását: a történelmi Magyarország térképébe helyezték el a baktalórántházi végzős diákok saját fotójukat, s arattak nagy sikert az internetes közönség előtt.

Az alábbi képen látható tabló nyerte el idén Szabolcs-Szatmár-Bereg megye ballagó középiskolás osztályai közül a legtöbb szavazatot a megyei újság, a szon.hu voksolásán.


Fotó: szon.hu

 

A portál A történelem előtt is tiszteleg a nyertes tabló címmel számol be a Kelet-Magyarországgal közösen szervezett versenyről.

A baktalórántházi Vay Ádám Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium tablója 29 munka közül lett győztes. Azon a közösségi oldalon, ahol megtekinthetők voltak a versenyző alkotások, egyébként a végső győztes váltotta ki a legtöbb, jellemzően elismerő kommentet. Valaki úgy írt, hogy a „ nagymagyar a nyerő, gyönyörű az a tabló, ötletes és igaz magyar”, más pedig úgy kommentelt: „Minden tiszteletem az övék, hogy a Nagy-Magyarország tablóval vállalták a magyarságukat!”

Neked ajánljuk