Csapatban vagyunk a legjobbak!

  • Fizetett tartalom
  • 2022. április 13.

Lokál

Egyedülálló, 300 féle csapatépítő-, és tréningprogram a nyolcszoros Tripadvisor díjas 4 Évszak Csoporttól.

Csapatban vagyunk a legjobbak!

A távolságtartás, home office, megviselte a munkahelyi kollektívákat is, talán soha nem volt ilyen nagy szükség a motiváció és munkahelyi kapcsolatok stabilizálására, mint most. A cégcsoportunk elmúlt 15 évében megtapasztaltuk, hogy egy jól összeállított, egyéni igényeknek megfelelő csapatépítő program hatalmas energiával indítja be a munkahelyi kollektívákat, javulnak az emberi kapcsolatok, tisztázódnak félelmek, félreértések, nő az empátia, segítőszándék, egyszóval minden kollégának jobb kedve lesz, lelkesebbé, motiváltabbá válik a csapat, így teljesül a cégek legnagyobb vágya a hatékonyság.

300 féle élmény csapatra hangolva

A stresszel terhelt, munkás hétköznapok korlátokkal teli komfortzónájában nem feltétlenül derülnek ki azok a pozitív emberi tulajdonságok, melyektől nyitottabbá, elfogadóbbá és együttműködőbbé válnak egymás irányába a kollégák, ezért mindent bevetünk, hogy a komfortzóna lenullázásával megnyíljanak a kapuk.

300 élményprogram a szabadban, földön, vízen, levegőben, többek között adrenalin bomba a 7 km-es erdei DH pályán e-quaddal, e-coasterrel, gravityrollerrel, mountaincarttal, íj és lézer küzdelem, vicces versengés a Flúgos futamban, agytorna a Kódjátszmában vagy csendes a természet szépségein elmélázó a terepsegway túra és persze, a legnagyobb kedvencként a hajnalig tartó, kocsmajátékokkal gazdagított buli az alpesi hangulatú Hüttében. Mindez a Mátra csodálatos környezetében, a természet energiájával felturbózva, hogy kiderüljön, Attila a számvitelről nem is olyan kocka, a mindig tűsarkakon tipegő Melinda a marketingről imádja a száguldozást, az informatikus Ricsi meg hangról felismeri a madarakat vagy, hogy a főnök árnyalt baritonon, hibátlanul nyomja végig az O sole mio-t, olaszul…

 

Komplex szállás-étkezés-program a csapatépítés szolgálatában

A programok közötti pihenésről 3 különböző jellegű 4 Évszak hotel is gondoskodik medence, swim-spa és panoráma jacuzzi kínálta töltődéssel, akár zártkörű, VIP elhelyezéssel is. Hoteljeink minden technikával felszerelt termei tökéletes helyszínt biztosítanak a különböző létszámú csoportoknak tréningekhez, továbbképzésekhez vagy céges rendezvényekhez is. Mindezekhez a kulináris élményeket a díjnyertes 4 Évszak Palóc Bistorant éttermünk biztosítja a hagyományos palóc ízvilágra épülő modern, kreatív konyhájával.

 

4 Évszak csapatépítők az ország bármely pontján az év bármely napján

Egyedi igények szerint testre szabott és sokszínű programjaink elérhetőek bázisainkon (Mátrafüred, Normafa, Balatonfüred, Hévíz), vagy kitelepüléssel akár az egész országban (a cég telephelyén is) magyarul és angolul, az év minden napján, évszakhoz is igazodó tematikával.

Hatékonyság költségben időben

A hatékonyság számunkra is fontos, így minden szolgáltatásunkat közvetlenül saját erőforrásból biztosítjuk, hogy versenyképes árakat és rugalmasságot kínálhassunk időben, helyszínben és tartalomban egyaránt.

 

FOGLALJON MOST A LEGJOBB HELYEKÉRT, PROGRAMOKÉRT, HOGY A KOLLÉGÁK KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL ÉLVEZHESSÉK A CSAPATÉPÍTÉST!

 

Figyelmébe ajánljuk