Olvasói levél

A szerk: Mint a kámfor

Magyar Narancs, 2012. május

  • 2012. június 10.

Olvasói levelek

Tisztelt Szerkesztőség! Önök olyasmire vetemedtek, amit elképzelni sem tudtam erről az orgánumról. Szerkesztőségi cikkükben bizonyíték nélkül ítélik el Gyurcsány Ferencet arra alapozva, hogy bizonyíték nélkül kizárólag őt tartják felelősnek 28 évvel ezelőtti főiskolai szakdolgozatának eltűnéséért (eltüntetéséért?).

Őszintén érdekel, önök szerint a mai politikusi kínálatból miért éppen kizárólag és egyes-egyedül Gyurcsány Ferenc a persona non grata, miért ő az egyetlen, akit tűzzel-vassal ki kell irtani, végérvényesen el kell tüntetni a közéletből? Egyedül rajta múlna az ország sorsa, az egész politikai élet hitelessége, tisztasága, erkölcse? Ő lenne az egyetlen rothadó gyümölcs, amely az egész termést tönkreteszi? Gondolkozzanak már, hölgyeim, uraim!

Nem mellesleg, amit a magukat liberálisnak tartó újságírók (főként a liberális honlapok és néhány véleményformáló jeles közszereplő) az elmúlt években Gyurcsány Ferenccel műveltek, annak már köze sincs a tárgyilagos elemzéshez, a liberalizmushoz, sőt, magához az újságíráshoz, a szakmához sem.

Üdvözlettel:

előfizetőjük, Horváth Judit

Figyelmébe ajánljuk