Most már Dustin Hoffmant is szexuális zaklatással vádolják

  • narancs.hu
  • 2017. november 1.

Szex

Egy 17 éves lány fenekét fogdosta Az ügynök halála forgatásán.

Dustin Hoffmann 1985-ben, Az ügynök halála forgatásán zaklatta az akkor 17 éves, Anna Graham Hunter-t – legalábbis az író, aki a 32 évvel ezelőtt gyakornokként vett részt a folyamatban, ezt állítja.

Anna Graham Hunter a Hollywood Reporternek részletesen felidézi, mit tett vele Hoffman: „A kezdetektől flörtölt, fogdosta a fenekem és a szexről beszélt.” Az író szerint Hoffman többször is kaján megjegyzéseket tett, olyanokat például, hogy „kérnék egy keményre főtt tojást… és egy lágy csiklót.”

Hunter ezután a fürdőszobába ment, és sírt.

A gyakornok anno a nővérének is megírta az eseményeket, például így: „Ma, amikor a limuzinjához sétáltam Dustinnal, négy alkalommal is megfogta a fenekem. Minden egyes alkalommal rácsaptam, és azt mondtam neki, hogy te mocskos vénember.”

Az írónő a cikk szerint most, 49 évesen értette meg, hogy amit neki ki kellett állnia Hoffman mellett, az a Hollywoodban dolgozó nők mindennapi tapasztalata. Hoffman „egy ragadozó, én egy gyerek, ez pedig szexuális zaklatás volt”. Mármint a fenékfogdosás, illetve talán még az, hogy Hoffman az „első nap megkért rá, hogy masszírozzam meg a lábát. Megtettem” – vallotta be Hunter.

A cikkben megszólalt a nagy fenékfogdosó Dustin Hoffman is, aki elnézést kért tetteiért. „Nagyon sajnálom, ha kellemetlen helyzetbe hoztam őt. A történtek nem jellemzők rám.”

(Theguardian.com)

Figyelmébe ajánljuk