1700 elektromos kerékpárt vásárolt a posta a kiskereskedelmi ár közel kétszereséért

  • narancs.hu
  • 2022. június 20.

Belpol

A legjobb ajánlatot egyetlen ajánlatból választották ki.

A Magyar Posta bruttó 767 ezer (!) forint/db áron vett 1200+500 elektromos kerékpárt a Neuzer Kft-től összesen bruttó 1.3 milliárd forintértírja Hadházy Ákos a Facebook oldalán.

A független országgyűlési képviselő szerint kis utánajárással nagyjából féláron is lehetett volna "hasonló tudású és minőségű bicikliket" beszerezni áruházakban, webshopokban. Hadházy szerint

nem csoda, hogy drága lett az elekrtomos kerépkár vásárlás, hiszen "jó szokás szerint a legjobb ajánlatot egyetlen ajánlatból választották ki".

Hozzátette, ez az ár akkor is nagyon magas, ha hozzászámoljuk az egyedi postazöld színezést, feliratozást és a három csomagtartóládát.

Ráadásul Hadházynak az általa megkérdezett postások minőségi problémákra és hosszú javításokra panaszkodtak a modellel kapcsolatban.

(Facebook/Hadházy Ákos)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk