Átragasztotta a Mi Hazánk az ARC kiállítás anyaság nehézségeiről szóló plakátját

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 23.

Belpol

Ugyanis szerintük az „családellenes” volt. 

„Szintet lépett a családellenes propaganda, a Mi Hazánk átragasztotta. Az anyaságot többek közt a lebutulással és a piszkos ruhával azonosító, gyermekvállalás ellen kampányoló plakát jelent meg az egyébként deviáns propagandát is felvonultató Arc-kiállításon. Miközben soha olyan kevés gyermek nem született hazánkban egy év alatt, mint tavaly, minden édesanyát sértegetnek azzal, hogy a plakáton látható kisgyermek mellé olyanokat írnak, hogy miatta sosincs idő enni vagy lebutulás. A Mi Hazánk ez ellen tettekkel is fellépett, átragasztottuk a plakátot pozitív szavakkal, például gondoskodás, szeretet, áldás, jövő. A kiállítást megnyitó Karácsony Gergely főpolgármestert és László Imre polgármestert arra szólítjuk fel, hogy határolódjon el a plakát tartalmától, és kérjenek bocsánatot minden édesanyától” – írta Dúró Dóra a Facebookon. 

Mint bejegyzésében látszik, a képviselő és a párt tagjai átragasztották az Újbudán található ARC kiállítás egyik plakátját, amely eredetileg az anyaság nehézségeire hívja fel a figyelmet. 

A szervezők azt írták, hogy az őrszolgálaton keresztül jelezték nekik, hogy arra készülnek, hogy pár emberrel kézenfogva körülállják a „családellenes” képeket, de nem terveztek semmi mást. „Most kaptuk az őrszolgálattól ezt a fényképet. Az előzetes közlés, az őrszolgálat és a rendőrség felszólítása ellenére a »Mi Hazánk Mozgalom« felülragasztotta a fotón látható és az előző bejegyzésben eredeti állapotban közzé tett kép feliratait”. 

Eredetileg így nézett ki az alkotás. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk