„Baszd meg, valahol laknom kell!” – így magyarázta a fideszes polgármester, hogy miért költözött be az egészségházba

  • narancs.hu
  • 2024. február 26.

Belpol

Amit 45 millió forint EU-s pénzből újítottak fel.

Bácsszőlősön 45 millió forint EU-s pénzből újították fel a rendelőt és az orvosi szolgálati lakást, de mivel orvos nincs a faluban (rendelésre csak kétszer két órában jár át az orvos egy 8 kilométerre lévő másik településről), a fideszes polgármester költözött be a felújított épületbe – derül ki Hadházy Ákos független parlamenti képviselő hétfő reggeli Facebook-posztjából.

„A fideszes polgi így úgy gondolta, a legjobb, ha ő illegálisan beköltözik a felújított kecóba. Kiköltözni viszont nem hajlandó, hiába szólította fel erre először a körjegyző, aztán többször a képviselő testület, majd a kormányhivatal is” – írja posztjában Hadházy, hozzátéve: „amúgy lehet, hogy orvosnak képzeli magát, amiben csak annyi az »igazság«, hogy a volt felesége valóban orvos”, ám tőle már a szolgálati lakás rendbetétele előtt elvált, a doktornő pedig külföldre távozott.

A képviselő által posztolt videóban egyébként több furcsaság is elhangzik. Szarvas Róbert először azt mondja Hadházynak, hogy ő polgármester, majd, amikor a képviselő elmondja, hogy milyen ügyben szeretne vele beszélni, inkább menekülőre fogja és úgy válaszol: „Figyeljen, sok mindent hall az ember. Én azt mondom, hogy nem is vagyok polgármester. Nem is itt lakom. Nem is képviselem a települést. Viszontlátásra.”

Szarvas Róbert ezután elsétált, Hadházy pedig követte, majd amikor újra szóba tudott elegyedni a polgármesterrel, a következő párbeszéd hangzott el:

SzR: „Mindenről tud, akkor mi a francnak kell kérdezősködni?”

HÁ: „Mert annyira meredek, hogy ön az orvosi lakásban lakik.”

SzR: „Baszd meg, valahol laknom kell!”

Orvos nincs, ezért a polgármester költözött a felújított lakásba...

„B.SZD MEG, VALAHOL LAKNOM KELL!” - MONDTA A POLGÁRMESTER, AKI magától értetődőnek tartja, hogy BEKÖLTÖZÖTT AZ EU-S PÉNZBŐL FELÚJÍTOTT ORVOSI SZOLGÁLATI LAKÁSBA. Ottjártamkor, hétköznapi délelőtti órában is ott találtam. ‼️Ez is hungarikum: Bácsszőlősön 45 millió forint EU-s pénzből felújították a rendelőt és az orvosi szolgálati lakást. Orvos azonban nincs ebben a faluban sem, rendelésre is csak kétszer két órában jár át az orvos 8 kilométerről. A fideszes polgi így úgy gondolta, a legjobb, ha ő illegálisan beköltözik a felújított kecóba. ❗️Kiköltözni viszont nem hajlandó, hiába szólította fel erre először a körjegyző, aztán többször a képviselő testület, majd a kormányhivatal is. Annyi történt, hogy az első felszólítás után egy törvénytelen bérleti szerződést aláíratott az alpolgármesterrel. Ezzel csak két baj van: az alpolgármesternek fogalma sincs, hogy került az aláírása az iratra, másrészt erre a szerződésre nem kapott felhatalmazást a polgármester a képviselő-testülettől. A polgármester amúgy lehet, hogy orvosnak képzeli magát, amiben csak annyi az „igazság”, hogy a volt felesége valóban orvos. Azonban már régen, a szolgálati lakás rendbetétele előtt elváltak, a doktornő külföldre távozott. A fideszes előljáró nyílván azért meri ezt megtenni, mert jóban van a térség országgyűlési képviselőjével, Bányai Gáborral. Semmi különös, Szarvas Róbert csak egy tagja annak a fideszes aktivista hálózatnak, amelyet EU-s pénzekből megvett, vagy EU-s pénzekkel megzsarolt polgármesterek ezrei alkotnak. Ezek a kiskirályok tudják, hogy csak akkor engedi nekik a Fidesz valami EU-s pénz elnyerését, ha a falu a Fideszre szavaz – ezért mindent meg is tesznek érte. Az ellenzék akkor fog győzni, ha megtalálja és hálózatba szervezi az ellenálló embereket ezeken a településeken- mert vannak ilyenek, még az ilyen „Isten háta mögötti” helyeken is. #hírek #magyarország

Posted by Hadházy Ákos on Sunday, February 25, 2024

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk