Bencsik András szerint „műbalhé” a pedofilügy

  • narancs.hu
  • 2024. február 26.

Belpol

Gyurcsány Ferenc évértékelőjét elemezve jutott erre a következtetésre.

A DK elnökének szombati évértékelőjéről is szó volt a Hír TV Sajtóklub című műsorának vasárnap esti adásában, amiben Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője arról beszélt, hogy szerinte világos íve volt Gyurcsány Ferenc beszédének.

Bencsik András úgy látja, a korábbi miniszterelnök

„tulajdonképpen újfent meghirdette a szuperbaloldali összefogást és annak érdekében használta fel ezt az egész pedofil balhét, műbalhét – mert ez egy műbalhé –, hogy ha nagyon-nagyon veszélyes ellenség támad meg minket, akkor félretesszük a különbséget, hogy összefoghassunk”.

Az adást elsőként szemléző Népszava azt írja, Bencsik András ezután reményét fejezte ki, hogy ezt a „játékot” már nem veszik be olyan sokan.

A Demokrata főszerkesztőjének megszólalásával kapcsolatban a Telex emlékeztetett, Bencsik András már Orbán Viktor évértékelője után is kifejtette véleményét a kegyelmi ügyről a Sajtóklubban. Akkor azt mondta: „Egy buta hiba miatt a padlón találtuk magunkat, az ellenfél rögtön ránk vetette magát”. A tartalomgyártók által szervezett tüntetésről pedig az volt a véleménye, hogy „Arany Jánost szeretném idézni: vérszagra gyűlt az éji vad. Megérezték, hogy itt a lehetőség, hátha le lehet minket teríteni. Tévedtek.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Szabadon engedték Ilaria Salist

  • narancs.hu

Hazamehet Ilaria Salis, akit azért tartóztattak le és helyeztek előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint utcai támadásokban vett részt Budapesten.

Sok a Vitézy és sok a bizonytalanság

  • narancs.hu

Öt órakor derül ki, hány érvényes szavazat lett érvénytelennek nyilvánítva a június 9-ei főpolgármester-választáson, ám ez sem ad majd feltétlenül megnyugtató eredményt.