Fél éve zárták le, talán jövő év elejére elkészül az M30-as szakasza

  • narancs.hu
  • 2024. augusztus 23.

Belpol

Nehéz megjósolni, mert úgy tűnik, a munkák alig haladnak. 

Még mindig nem lehet használni a 3 éve átadott M30-as egy szakaszát, amit fél éve zártak le, mert egy 150 méteres szakaszon megcsúszott az út – számolt be az RTL Híradó.

Mint ismert, 2021-ben 180 milliárdos költségvetéssel adták át az M30-as autópálya Miskolc feletti, Kassa és a szlovák határ felő vezető 75 kilométeres szakaszát. Azonban az autópálya egyik szakaszát két és fél évvel az átadás után le kellett zárni a 150 méteres csúszás miatt, azóta terelőutakon lehet a szakaszon haladni. 

Az RTL most arról számol be, hogy munkák alig haladnak, a Borsod24.hu múlt heti felvételei alapján senki nem dolgozott ott, ahogy a csatorna stábja sem látott ma munkásokat a területen. A minisztérium azt írta, hogy az út felújításáért a kivitelező felel. A Strabag nem válaszolt megkeresésre. Az Útinform szerint január végére készülhet el a szakasz felújítása.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk