Már második vagyonkezelő cégét alapítja idén Habony Árpád

  • narancs.hu
  • 2022. november 2.

Belpol

Mindkettő Szentendrén van bejegyezve, és Halkó Gabriella viszi igazgatóként.

Úgy tűnik, Habony Árpád belejött a cég-, illetve vagyonkezelőalapításba – a 444.hu ír arról, hogy október 19-én megalapította az ENTERTNMNT INVEST Zrt. nevű vagyonkezelőt százmillió forintos alaptőkével, amit október 25-én jegyeztek be.

A társaság központja Szentendrén van, a vezérigazgatója pedig az a Halkó Gabriella, aki még Andy Vajna idején vezette a TV2-t gazdasági és stratégiai igazgatója. De Halkó mindemellett benne volt a Las Vegas Casino igazgatóságában is.

Habonynak idén ez már a második vagyonkezelője, mert mint kiderült, szintén Szentendrén, szintén Halkó Gabriella vezetésével jegyeztette be szeptemberben is egyet 150 millió forintos alaptőkével a Futurum Investments Zrt.-t.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk