Orvvadászattal gyanúsítják Fertőd fideszes polgármesterét

  • narancs.hu
  • 2019.11.17 12:21

Belpol

Mert vadászterületen kívül lőtt le egy vaddisznót.

A Népszava értesülései szerint orvvadászattal gyanúsítja a rendőrség Bognár Zoltán fideszes fertődi polgármestert, mert vadászterületen kívül lőtt le egy vaddisznót.

A városvezető azt állítja, önvédelemből lőtt.

Bognár, aki hivatalos vadásztársasági tag, azt mondta a lapnak, hogy csütörtök éjjel egy családtagjával szabályosan vadászott a Lés-erdőben. Hazafelé tartva azonban átvágtak egy a vadászati zónán kívül eső parkos erdőrészen, ahol rájuk rontott három vaddisznó. A polgármester szerint egyértelmű volt, hogy támadó szándékkal. Ám a fertődi polgármester még időben le tudta lőni a feléjük rohanó állatok közül az elsőt, ami alig húsz méterre közelítette meg őket – ezt követően a két másik állat elfutott.

Valaki viszont hívta a rendőröket, akiknek, mivel Bognár tényleg vadászterületen kívül lőtt, intézkedniük kellett. A polgármester azt mondta, ő mindenről beszámolt a vallomásában, családtagja pedig megerősítette az elmondottakat.

Neked ajánljuk

"Orbán rendszere radikálisan ellenségelvű és megosztó"

  • Farkas Zsolt

"Az orbánizmus lényege az orbánizmus: vagy Orbán Viktor és jogállampárti magánhadserege, a Fidesz katonája vagy, zsoldosa, önkéntese, fanatikusa, szolgálója, kliense, rajongója (mintegy 2,5 millió szavazó Mo.-n), vagy ellensége, ellenzője, kritikusa, utálója, megvetője, vádlója vagy (legalább dupla annyi szavazóképes ember Mo.-n)."