Titok, de jövő szombaton lehet a kötcsei piknik

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 1.

Belpol

A Népszava szerint szeptember 10-én, szombaton tartják.

A Népszava információja szerint szeptember 10-én, szombaton rendezi meg a Polgári Magyarországért Alapítvány a 21. polgári pikniket a Somony megyei Kötcsén.

A lap kérdésére Kavecsánszki Ádám, az alapítvány elöke nem adott konkrét választ a piknik időpontjáról, azt mondta: „mindennek rendelt ideje van. A kötcsei találkozónak is”.

A pikniken a kormánypárti politikusok mellett a Nemzeti Együttműködés Rendszerének ismert szereplői vesznek részt, és a fő programpont Orbán Viktor beszéde szokott lenni.

A Népszava emlékeztet, hogy ezeken a találkozókon a Fidesz-kormány közeli és középtávú terveiről szoktak beszélni. 2009-ben beszélt először Orbán Viktor a centrális politikai erőtérről, amelynek eredményeképp 15-20 évre egyetlen párt válhat a hazai politika domináns szereplőjévé.  2019-ben pedig ugyanott fejtette ki a miniszterelnök azt, meg akarják nehezíteni, hogy az azonos nemű párok gyereket fogadhassanak örökbe.

A lap szerint a fideszes politikusoknak mégsem minden kötcsei jóslata, terve vált valóra,  mert 2017-ben a kormányfő szintén Kötcsén 60 millió Európába tartó migránsról beszélt, Rogán Antal pedig zavargásokra számított a 2018-as választások idején, és 2019-ben Tarlós István sem lett újból Budapest főpolgármestere.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Eljön kegyelmed Ozorára?

Ozora kis község Tolna megyében, a Tamási járásban, ezerötszázan lakják. Fesztiváljáról híres, történelmileg sok egyébről. Minket ez a sok egyéb érdekelt, pontosabban a történelmi emlékezet, amikor ellátogattunk a faluba.