Újabb közös céget alapított Rogán Cecília és Sarka Kata

  • narancs.hu
  • 2018. december 28.

Belpol

Felesége másik cégére hivatkozott Rogán Antal, amikor helikopterezésen kapták.

Céget alapított Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnökének felesége, Rogán Cecília, valamint Hajdú Péter műsorvezető-vállalkozó volt felesége Sarka Kata - tudta meg a 24.hu.

A Cégközlöny adatai alapján a Top News Hungary Kft. tevékenységi körébe többek között a világháló-portál szolgáltatás, a napilapkiadás, médiareklám, a hírügynökségi és a reklámügynökségi tevékenység tartozik. A többségi tulajdonos Rogán Antal felesége, cég vezető tisztségviselője pedig Sudár-Horváth Lívia, aki a TV2-csoporthoz tartozó Femcafé ügyvezetője, ahol egyébként Sarka Kata is vezet műsort.

Egyébként Rogánnak és Sarkának nem ez az első közös cége: övék a Nakama & Partners is, amelynek 2017-ben félmilliárd forintos árbevétele volt. Mint ismeretes, Rogán Antal 2016 októberében helikopterrel utazott egy esküvőre, majd felesége cégére hivatkozott, mondván Rogán Cecília barterezte le 1,5-2 millió forintot érő luxus szolgáltatást. Az esetről a Népszabadság számolt be elsőként, amely lapot a későbbiekben tulajdonosváltás után bezárattak, erről itt olvashatnak részletesebben:

Semmi sem drága

Október elején brutális módszerekkel szüntették be a Népszabadság kiadását. Az osztrák tulajdonos gazdasági okokra hivatkozott, ám a körülmények egyértelműen politikai döntésre utaltak. Magyarország egyik legnagyobb kiadója hamarosan a kormányfőhöz egészen közel kerülhet, ám a Népszabadság bedőlésének felelőseit nem csupán Orbán Viktor közelében kell keresni.

Figyelmébe ajánljuk