Titokban házasodott Felcsúton a miniszterelnök lánya, házon belülről érkezett a férj

  • narancs.hu
  • 2017. augusztus 27.

Élet + Mód

Orbán Sára párja dolgozott a Nemzetgazdasági Minisztériumban és Navracsics Tibor mellett is.

Szombaton házasodott Orbán Viktor második legidősebb lánya – tudta meg a Bors, amely helyi forrásokra hivatkozva azt közölte, hogy a felcsúti esküvő miatt fokozott biztonsági intézkedések voltak a faluban. A szertartás a Döbrentei téri református templomban volt, a lagzit rendezték Felcsúton.

Orbán Sára férje az a Szokira Tamás, aki korábban a Nemzetgazdasági Minisztériumban volt titkárságvezető, majd Navracsics Tibor EU-biztos mellett dolgozott. Az, hogy Szokira Tamás a miniszterelnök középső gyerekének udvarol, 2014-ben derült ki, amikor a fiatal, akkor még csak férjjelölt feltűnt Orbánék családi fotóján, amelyet Rómában készítettek.

A miniszterelnök vasárnap így kommentálta az esküvőt saját Facebook-oldalán: „Egy apa mindig nehezen viseli, ha elviszik a lányát, de ez az élet rendje, lassan kezdem szokni az érzést. Sok boldogságot, Sári és Tamás!”

false

 

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Figyelmébe ajánljuk

Kiszúrt autókerekek, leszaggatott plakátok, feljelentések - így várja a választást Ágasegyháza

A Bács-Kiskun megyei községben 2010 óta Füredi János a polgármester, akinek az előterjesztésére a képviselő-testület megtiltotta, hogy a kampány ideje alatt a jelöltek választási fórum céljából kibéreljék a település közintézményeit. Ez ellen, illetve a településen eluralkodott közhangulat miatt tüntettek egy maroknyian a napokban, két független polgármesterjelölt felhívására.