Ők szerepelnek Kálomista 800 milliós őszödi beszédes filmjében

  • narancs.hu
  • 2021. május 21.

Fekete Lyuk

Bánovits Vivianne, Mózes András, Trill Zsolt és Szikszai Rémusz is a szereplők közt - tudta meg a 24.hu.

Mint arról korábban - a 24. hu inforámicói alapján - beszámoltunk,  Kálomista Gábor producer cége A hazugság ára címmel fikciós politikai krimit készít az őszödi beszédről.  A gyártás tavaly november óta tart, a tervezett költségvetés 800 millió forint - ennek 30 százalékát, vagyis 240 millió forintot tehet ki az adókedvezmény formájában kapott támogatás.

A 24.hu most megtudta, hogy a nagy titkolózás övezte filmben kik fognak szerepelni. A portál szerint Bánovits Vivianne és Mózes András főszerepben látható, de Trill Zsolt,  Zayzon Zsolt és Szikszai Rémusz is feltűnik a filmben.

Mint írják,  a film cselekményéről egyelőre annyi tudható, amennyi abban a levélben szerepel, amit a castingra behívott színészeknek küldtek ki:

Amikor egy ambiciózus, de elnyomott közvéleménykutató szakember rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy azzal jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Összeáll újságíró szerelmével, és nyomozni kezd, de mivel hamar konfrontálódik a főnökével, egy nagyhatalmú kör célpontjává válnak

 A lap megjegyzi: "iparági berkekben egy ideje kering az a feltételezés, hogy a nagy titkolózás övezte filmet a 2022-es országgyűlési választás előtt tervezik bemutatni".

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Neked ajánljuk