Visszatér a képernyőkre a Győzike Show

  • narancs.hu
  • 2024. április 23.

Fekete Lyuk

Most a TV2-n lehet követni majd a Gáspár-család mindennapjait. Már akinek van gusztusa hozzá.

Tizennégy év után újraindul a Győzike Show, de a reality már nem az RTL műsorán, hanem a kormányközeli TV2-n szerepel majd – írja a Blikk. A műsorból 2005 és 2010 között több mint száz rész készült, általa vált celebbé Gáspár Győző, aki azóta Fradi-drukker lett, és az  első sorban vonul a Fidesz Békemenetén.

A reality visszatéréséről Gáspár Győző nem akart nyilatkozni, de a csatorna megerősítette a lap értesülését: „a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben”. Győző és Bea már le is szerződött, ám az még kérdéses, hogy a lányaik, Virág és Evelin szerepelnek-e majd– árulta el egy belsős forrás.

A celeb egyébként annyira beette már magát a pártba, hogy 50. születésnapján Novák Katalin és Szijjártó Péter levélben köszöntötte fel őt. Tavalyi lapszámunkban arról is írtunk, hogy a Fidesz valódi romapolitika helyett sokadrangú celebeket karol fel és emel piedesztálra.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk