Novák Katalin és Szijjártó Péter levélben köszöntötte fel az ötvenéves Gáspár Győzőt

  • narancs.hu
  • 2024. január 9.

Fekete Lyuk

A Fidesz-párttag celeb a születésnapi bulijára is meghívta a külügyminisztert, aki sajnos nem tudott ott lenni.

Novák Katalin köztársasági elnöktől és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztertől is levelet kapott a napokban Gáspár Győző, aki január 4-én ünnepelte ötvenedik születésnapját – erről a TV2 reggeli műsorában beszélt a Fidesz-párttag, újabban pedig Fradi-drukker celeb.

„Tegnap reggel bementem a postafiókba, és két olyan ember köszöntött engem szülinapomra, amire nagyon-nagyon büszke vagyok. Az egyik a Szijjártó Péter külügyminiszter úr, a másik pedig a köztársasági elnök asszony, Novák Katalin. Ez is nagy dolog” – büszkélkedett a Romantic frontembere, aki a külügyminisztertől kapott, a műsorban is bemutatott levél szerint az 50. születésnapja alkalmából rendezett ünnepségre is meghívta Szijjártót, aki „az év elejével járó rendkívül sűrű külföldi és belföldi hivatalos programjai” miatt azonban nem tudott elmenni a bulira.

A Telex szerette volna megtudni, hogyan zajlott a szervezés, kiknek küldött még meghívást, Orbán Viktortól kapott-e levelet, de a lap kérdéseire Gáspár Győző csak annyit válaszolt, hogy nem kíván bővebben nyilatkozni, inkább „megélné a pillanatot.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk