Magyar Pétert már az 1956-ban fegyvert fogott nagyapjával támadja a kormánymédia

  • narancs.hu
  • 2024. március 19.

Fekete Lyuk

A KESMA egyik koronaékszere csak megbízható kommunista bíróként hivatkozott Erőss Pálra.

Tovább folytatódik a Magyar Péter show, ezúttal szerencsrére nem oknyomozó újságírókat propagandistázott le: a NER-ből még mindig alig egy hónapja kicsekkolt cégvezető és Varga Judit exférje már a kormánymédia kedvenc témája is lett, csak ma írások tömkelegével támadták úgy, hogy a témák közt még nincs is ott annyira a jelentésekből ismert balhéja exfeleségével. Az összes aktuális témaszálat nem is bogoznánk ki vele kapcsolatban, a legérdekesebb ma ugyanis az lett, hogy a tulajdonképpen konzervatív álomcsaládból származó férfit a felmenőivel kezdte el csesztetni az Origo: Erőss Pál egykori legfelsőbb bírósági bíróról csak annyit írtak, hogy „megbízható kommunista bíró volt a Kádár-rendszerben.”

Ezt már nem hagyta annyiban a szerdán az ígérete szerint Rogán Antal különféle bűncselekményeit a világ elé tárni tervező Magyar, és leírta, pontosan kit szid a kormánymédia legsúlyosabb szegletébe tartozó kiadvány: „Arról az emberről, aki 1956-ban fegyverrel harcolt a hazájáért, soha nem volt párt tagja, ellentétben a Fidesz politikusainak egy részével ügynök sem volt. Arról az emberről, aki még a kommunista rendszerben egyedüliként lemondott a bírói pozíciójáról, amikor a kommunista igazságügyi miniszter bele akart szólni a munkájába. (...) Ő volt az, aki már ügyvédként rengeteg szegény honfitársunknak segített teljesen ingyen. Szintén ő vezette a “Ne féljetek!” Alapítványt, amellyel segítettük a 2006-os Fidesz megemlékezésen megsérült embereket. És ő volt az, akit Orbán Viktor középkereszttel tüntetett ki és akinek temetésén a Kúria fideszes elnöke mondott búcsúbeszédet” - írta.

Mindeközben a közmédiára is eljutott a hír, ami szerint Magyar Péter mögött egy Barlay Kristóf nevű különösen gazdag fiatal áll, de a férfi állítása szerint először a múlt héten találkoztak a ránézésre tényleg elég gazdag férfival, aki amúgy korábban szintén dolgozott a Fidesznek. 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk