Távozik a HírTv-től Földi-Kovács Andrea

  • narancs.hu
  • 2021. július 5.

Interaktív

2018-ban tért vissza a csatornához, a kirúgott Kálmán Olga helyére, azóta volt a tévé meghatározó arca.

Távozik a HírTV-től Földi-Kovács Andrea, a csatorna műsorvezetője, akit a kirúgott – és azóta DK-ssá lett – Kálmán Olga helyére vettek fel 2018-ban, áll a csatorna sajtóközleményében.

Földi-Kovács Andrea – aki a korábban a hírszerzésnél dolgozó, majd a közmédiában biztonságpolitikai elemzőként megjelenő Földi László felesége – előbb tíz évet dolgozott a HírTV-nél, aztán a G-nap után lelkiismereti okokra hivatkozva távozott, előbb a közmédiába, majd az Echo TV-be ment. 

A mostani váltást a csatorna által kiadott közleményben így kommentálta:

„Hálás vagyok a kollégáimnak és a nézőknek, hogy kisebb-nagyobb megszakításokkal több mint 15 évig volt életem része a HírTV. Itt kezdtem a pályafutásomat, és a ranglétrát végig járva szinte minden olyan feladatot elsajátíthattam, amely a modern hírtelevíziózáshoz szükséges. Köszönöm a lehetőséget és a bizalmat az irányomban, de hosszas mérlegelés után úgy döntöttem, hogy a jövőben másfajta szakmai feladatokkal és kihívásokkal szeretnék foglalkozni.” 

A műsorvezető július 16-án lesz látható utoljára a HírTV-n.

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk