A győri polgármester szerint is drága havi egymillió az autója bérléséért

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 21.

Kis-Magyarország

Dézsi Csaba András felmondja a bérleti szerződést, ami állítása szerint még Borkai Zsolttól maradt rá.

Közleményt adott ki Győr polgármestere, Dézsi Csaba András, amiben leírja, felmondja szolgálati autójának bérlését, amiért a polgármesteri hivatal havi 930 ezer forintot fizetett. Az Audi A8-as bérlési adatait a napokban az Ugytudjuk.hu írta meg, hozzátéve, hogy az autó magáncélra történő használatáért 28777 forintot fizet havonta a polgármester. 

A fideszes polgármester kiemelte, hogy 2020-as megválasztása után nem ő kérte az autót, hanem egyszerűen beleült abba az autóba, amit addig elődje, Borkai Zsolt használt

„A gépkocsik bérlését a városházán nem a polgármester koordinálja, nem tudtam arról, hogy mennyiért bérelik a szolgálati autót” 

– írta. 

A polgármester elismerte, hogy kissé magas a bérleti díj, a továbbiakban pedig az egyik Városháza tulajdonában lévő, konkrét személyhez nem rendelt autóval fog közlekedni.

Győrben közben tulajdonképpen beindult a választási kampány annak ellenére, hogy az ellenzék egyelőre nem jelölt embert: a szexbotrányba bukott Borkai már első nyilvános fellépésén is túl van, a Fideszből kizárt politikus már biztosan függetlenként indul a polgármesteri címért, Dézsi pedig többször is jelezte, elég sok szekrényben lévő csontváb van a Borkai-érából.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Magyar Péter: "Ki kell húznunk az országot az Orbán-klán karmai közül"

  • narancs.hu

Szeptembertől "kormányinfókat" fog tartani a Tisza Párt  és létrehoznak egy Lúdas Matyi Alapot, hogy magánszemélyek, vállalkozók támogatásukkal beállhassanak egy-egy jó ügy mögé. Júliusban elindul az Immunitás Program, és felállítanak egy digitális gyóntatószéket. A szombati budapesti rendezvényen Karácsony Gergelynek is üzent a párt alelnöke.