30 év tanítás után buszsofőr lett az igali tanárnő

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 22.

Belpol

Az újdonsült buszsofőr nagyon szeret tanulni, örömmel vállalta az új kihívást, de az nem derült ki a propagandalap cikkéből, miért hagyta el a pályát.

30 éven át dolgoztam tanárként, és a párom dolgozott buszon, az ő hatására váltottam

mondta el Baranyi Ildikó a sonline.hu-nak. A lap arról nem ír, miért épp most váltott pályát a pedagógus, mindenesetre a státusztörvény miatt több száz tanár mondott fel mostanában.

A lap egyébként azon lelkendezik, hogy "már három női autóbusz-vezető dolgozik a Kaposvári Közlekedési Zrt. helyi járatain", a másik két nő kamionról váltott autóbuszra.

Az újdonsült buszsofőr megjegyezte, nagyon szeret tanulni, így örömmel vállalta az új kihívást. Miután megszerezte a jogosítványt, helyi járaton kezdett dolgozni. "Nagyon szeretek vezetni, menni, uralni a gépet, a mérete ellenére nagyon finoman lehet vele játszani, ez nagyon izgalmas" – mesélte Baranyai, aki nem tapasztalt az utasok részéről bizalmatlanságot, sok pozitív visszajelzést kapott.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk