Megerőszakoltak egy külföldi lányt Orosházán

  • B. T.
  • 2019. október 3.

Kis-Magyarország

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a Narancs.hu érdeklődésére megerősítette, hogy néhány nappal ezelőtt Orosháza-Rákóczitelepen megerőszakoltak egy 15 éves külföldi lányt.

Hatalmas felháborodást és visszhangot váltott ki az az eset, amely szombatról vasárnapra virradóan történt a Békés megyei Orosházához tartozó Rákóczitelepen. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette a Narancs.hu információját, amely szerint megerőszakoltak egy 15 éves külföldi lány Orosházán.

Az Orosházi Rendőrkapitányságra szeptember 29-én, vasárnap délután érkezett bejelentés arról, hogy előző éjszaka Orosháza-Rákóczitelepen egy lakóházban egy fiatalkorú lánnyal akarata ellenére szexuális kapcsolatot létesített egy 19 éves fiatalember. Az Orosházi Rendőrkapitányság a bejelentés alapján szexuális kényszerítés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

Gyanúsítottként kihallgatták

Az eljárás eddigi adatai szerint a diáklány egy orosházi vendéglátóhelyen több fiúval beszélgetett, majd egyikükkel önszántából elment abba a házba, ahol a fiú lakik. A fiú nem sokkal később magára hagyta az alvó lányt. Ezután két másik fiatalember ment be a házba. A gyanú szerint egyikük szexuális kapcsolatot létesített a lánnyal, őt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

false

 

Fotó: oroscafe.hu

Értesüléseink szerint a szórakozóhely alig kétszáz méterre van attól a háztól, ahol a külföldi lány  vendéglátói élnek.

(Niytóképünk illusztráció. Forrás. Unsplash.com)

Figyelmébe ajánljuk