„Túl a barátságon” - szintet lépett a fideszes lap

  • B.P.M.
  • 2019. április 7.

Kis-Magyarország

Nemény András, Czeglédy Csaba és Ungár Péter a „polgári lap” címlapján.

„Én megértem, hogy a helyi Fidesz már annyira pánikban van, hogy ilyen eszközökhöz nyúlnak. Aggodalmuk jogos, el lesznek verve ősszel. De ha már így játszunk legalább legyen annyi bátorság bennük, hogy kimondják rendesen amit mondani akarnak, nem csak idétlen filmes utalásokat tesznek. u.i.: A Túl a Barátságon című filmben cowboyok és nem sheriffek vannak” - olvasható Ungár Péter Facebook-bejegyzése.

Mint ismeretes a Túl a barátságon című film egy 2005-ben bemutatott Oscar-díjas alkotás, amely az Egyesült Államokban játszódik, és két cowboy éveken át tartó szerelmi viszonyát mutatja be. Nem az első eset, hogy a szombathelyi „polgári” lap ilyen eszközökhöz nyúl, erről itt olvashat bővebben:

Komcsizik és ávósozik a polgármester sajtósához köthető szombathelyi „polgári" lap

A szombathelyi polgármester, Puskás Tivadar sajtósának felesége újságot csinál. A magát polgári-konzervatívnak tartó sajtótermék a szombathelyi ellenzéket a padláslesöprő kommunistákkal és az ÁVO-val hozza össze. Az új lapot, a Szombathelyi Hírlapot Lendvai Ferenc, a szombathelyi Fidesz-KDNP frakció vezetője ajánlotta a lakosság figyelmébe Facebook-posztjában. „Ma és holnap a postaládákba kerül az új, szombathelyi, polgári hetilap 1.

Figyelmébe ajánljuk