Megdöntötték a Stranger Things rekordját

  • narancs.hu
  • 2022. december 1.

Mikrofilm

A Netflix szerint mindent vitt az Addams Family-spinoff.

A Wednesday a Netflix történetének legnagyobb sikerű angol nyelvű bemutatójává vált – jelentette be a cég; melyre továbbra is igaz, hogy a nézettségi adatairól csak akkor hoz nyilvánosságra információkat, ha oka van a dicsekvésre. Ahogy jelen esetben is, már ha hiszünk a számaiknak, ezek szerint ugyanis a bemutatójakor több mint 50 millió háztartás 341 millió órányit streamelt a sorozatból – ezzel megdöntve a Stranger Things negyedik évadjának 335 milliós rekordját.

A Wednesdayamelyről ebben a cikkünkben írtunk bővebben – az Addams Family talán legkedveltebb tagjáról szóló spinoff-sorozat, melyet többek között a gótikus rémtörténeteiről ismert Tim Burton jegyez producerként és rendezőként. A főszerepet a legutóbbi Sikolyban feltűnt Jenna Ortega alakítja, de feltűnik benne a korábbi Wednesday, Christina Ricci is Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán és a Trónok harcából ismert Gwendoline Christie társaságában.

A Wednesday számai kiugrónak számítanak ugyan, de a fasorban sincsenek a platform legnagyobb sikeréhez, a Squid Game-hez képest, melyből a show körüli őrület tetőpontján egy héten 571 millió órát is megnéztek az előfizetők. Hogy ezek a magas számok pontosan mit jelentenek, az persze rejtély, a Netflix ugyanis legendásan titokzatos saját adataival kapcsolatban. Így valószínűleg soha nem fog kiderülni, a Wednesday 341 millió órája hogy jött össze 50 millió háztartásban.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk