Meghalt egy ember az új Marvel-sorozat forgatása közben

  • narancs.hu
  • 2024. február 7.

Mikrofilm

A stábtag lezuhant egy tetőgerendáról.

Tragikus haláleset árnyékolja be a legújabb Marvel-sorozat, a Wonder Man forgatását: egy egyelőre meg nem nevezett stábtag a CBS Radford Stúdiójában leesett a tetőgerendáról és meghalt. A baleset közben nem forgott még a kamera, így a történtekről felvétel sem készült.

A stábtag ún. riggerként dolgozott. Az ilyen munkakörben dolgozók építik fel a magas díszleteket és állványzatokat, gondoskodnak arról, hogy a különböző filmes eszközök és felszerelések feljussanak és megfelelően működjenek a magasban is.

A Wonder Man a sokadik Marvel-sorozat, ami a Disney+-ra készül. Főszereplője, Simon Williams eredetileg szupergonosz volt, majd szuperhősként újjászületve csatlakozott a képregényekben azokhoz a Bosszúállókhoz, akik ellen egykor harcolt. A figurát a Watchmen-sorozatból, A szolgálólány meséjéből és a Mátrix: Feltámadásokból ismert Yahya Abdul-Mateen II alakítja, de a sorozatban feltűnik Ben Kingsley és Ed Harris is. A forgatás még múlt nyáron indult volna, ám a írók és színészek tavalyi sztrájkja után elhalasztották, így csak jövő hónapban esedékes – kérdés, a tragédia befolyásolja-e majd ezt. A Marvel közleményben fejezte ki részvétét az elhunyt stábtagnak; azt ígérték, alaposan kivizsgálják a baleset körülményeit.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk