Paul Mescal lehet a Gladiátor 2 főszereplője

  • narancs.hu
  • 2023. január 7.

Mikrofilm

Úgy fest, most tényleg hozzáfognak az Oscar-díjas film folytatásához. 

A Deadline úgy tudja, hogy Ridley Scott hamarosan hozzáfog a Gladiátor folytatásához. Az új film rendezője és producere is Scott lehet, a forgatókönyv David Scarpa munkája.

Az új történet főszereplője a zsarnok Commodus unokaöccse, Lucius lesz.

A szerepről Paul Mescallal tárgyalnak a készítők.

A Telex a hír kapcsán arról ír, hogy Paul Mescalt nagy tehetségnek tartják, és érvényesül is. Szerepelt a Normális emberek című sorozatban, az Elveszett lány című filmben, az Aftersunban is emlékezetes alakítást nyújtott. A jövő tavasszal moziba kerülő Volt egyszer egy nyárban is látni lehet.

Az, hogy a Gladiátort folytatni akarják, nem új hír. Íme:

Már Nick Cave is írt hozzá forgatókönyvet. Az első film máig népszerű, annak idején félmilliárd dolláros jegyárbevételt termelt,  főszereplője, Russel Crowe Oscar-díjas lett, a mű pedig a legjobb filmnek járó díjat is megkapta.

A hírek szerint a folytatáshoz akkor fognak hozzá, ha Ridley Scott teljesen befejezi a Napóleonról szól filmjét.

Aki nem emlékezne, ki volt a filmben Lucius, ebben a jelenetben 2:41-nél láthatja a kisfiút, Commodus mellett, 3:04-nél az édesanyjával, Lucillával.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk