Válaszoljon egy kérdésre és nyerjen jegyet a Back to Black című film vetítésére!

  • narancs.hu
  • 2024. április 7.

Mikrofilm

Itt megtalálja a kérdést, amellyel jegyet nyerhet az Amy Winehouse-ról szóló film vetítésére. 

Április 11-én kerül a magyar mozikba a Back to Black című film, mely egy eleddig páratlan betekintést nyújt abba, hogyan vált Amy Winehouse egy csapásra híressé, és hogyan jelentette meg úttörő albumát, a Back to Blacket. A film Amy szemszögéből láttatja kendőzetlenül a nőt a jelenség mögött, és a kapcsolatot, amely minden idők egyik leglegendásabb lemezét inspirálta. A filmet Sam Taylor-Johnson rendezte Matt Greenhalgh forgatókönyvéből, akivel korábban már sikeresen dolgoztak együtt a John Lennon - A fiatal évek című filmen.

Köszönjük, hogy feliratkozott a Magyar Narancs heti hírlevelére és velünk játszik! A játékban helyes választ adók között most tíz páros jegyet sorsolunk ki a bemutató napján, április 11-én a Cirkó-Gejzír moziban 18.30 órakor tartott vetítésre

Ahhoz, hogy játsszon, meg kell adnia azt az email címet a kitöltőmezőben, amin aztán értesíteni tudjuk.

A játék részvételi és adatkezelési szabályzata elérhető itt.

Na de kezdődjön a játék: 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk