Eltűnt Kabai Lóránt költő

  • narancs.hu
  • 2022. október 23.

Sorköz

A 45 éves férfit eltűnt személyként keresi a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitányság 01060-157/318/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kabai Lóránt ügyében – írja a police.hu. A rendelkezésre álló adatok szerint Kabai Lóránt október 22-én VI. kerületi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik. 180 cm magas, átlagos testalkatú, szakállas.

 
 
Kabai Lóránt
Forrás: police.hu

 Arra kérik az embereket, aki tud valamit a hollétéről, a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon jelentkezzen. Kabai Lóránt egykor lapunk alkalmi szerzőjeként k. kabai lóránt néven publikált kritikákat.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk