Toroczkai Facebookon ugrott neki Vona Gábornak

  • narancs.hu
  • 2018. április 9.

Választás 2018

Belharc a Jobbikban is.

„Vona Gábor megbukott, de a Jobbik él” – írja Facebook-oldalán Toroczkai László, a Jobbik alelnöke, Ásotthalom polgármestere. Hozzáteszi: „Ha Vona Gábor úgy gondolja, hogy nem végleg bukott meg, s a lemondás is csak látszólagos lesz, azzal kivégzi a Jobbikot.” Toroczkai arra is utal, hogy Vona és a néppártosodási stratégia akadályozza a Jobbik növekedését.

Vona Gábor a tegnapi választási vereség után – ígéretéhez híven – felajánlotta lemondását, de azt sejtette, hogy a kiírandó tisztújításon újra elindul az elnöki posztért. Vona esti beszédében látszólag kitartott a néppártosodás mellett, és olyan pozitívumokat is talált a vereségben, mint hogy a Jobbik lett a második legnagyobb párt, vagy hogy (minimálisan) növelni tudta szavazóinak számát.

Figyelmébe ajánljuk

Hogyan hozzuk egyenesbe a pénzügyeinket és szerezzünk megtakarítást 2024-ben?

  • Fizetett tartalom

Egy új év kezdetén sokan tesznek különböző fogadalmakat – amelyek általában az életmódjukra, vagyis pontosabban az életmódváltásra vonatkoznak. Akadnak azonban olyanok is bőven, akiknek elsősorban nem a plusz kilókkal vagy épp a hiányzó izmokkal van gondjuk, hanem inkább a pénzügyeikkel. Egy meggondolatlanul felvett hitel vagy adósság, egy rosszul fizető munka vagy a nem eléggé tudatos életvitel is okozhat problémákat a költségvetésünkben és rányomhatja a bélyegét a mindennapjainkra.