A kabát az új dress code a Győri Nemzeti Színházban

  • narancs.hu
  • 2022. november 19.

Belpol

Az előadásokat megtartják, de ennek ára van.

A jelenlegi rendkívül magas, több mint tízszeres energiaárak mellett is a zavartalan előadásélmény érdekében megfelelő hőmérsékletet igyekszik biztosítani nézőinek a Győri Nemzeti Színház – írja a Válasz.hu az intézmény hivatalos Facebook-oldalára hivatkozva. Ez a hőmérséklet azonban nem lesz ugyanaz, mint korábban, mert lejjebb kell tekerni a termosztátot.  

Eddigi tapasztalataik alapján a színház azt javasolja, hogy a megfelelő komfortérzet biztosítása érdekében a színházba látogatók öltözzenek rétegesen, melegen. Sőt, a színházi etikett szabályainak figyelmen kívül hagyásával lehetőséget ad a színház arra, hogy a nézők a nézőtéren magukon tartsák a kabátjaikat. 

Emellett köszönik a színházba látogatóknak, hogy estéről estére megtelnek nézőtereik. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk