Budapest egyik legszebb luxusvillájába költözött Rogán Antal titokzatos bizalmasa

  • Nagy Gergely Miklós
  • Németh Dániel
  • 2018. szeptember 6.

Belpol

Kertész Balázs új céget is alapított.

Hosszú cikkben foglalkozunk a csütörtökön megjelenő Magyar Narancsban Rogán Antal titokzatos bizalmasaként megismert Kertész Balázs legfrissebb ügyeivel.

Például azzal, hogy Kertész új céget alapított nyáron, de főleg azzal, hogy kétévnyi felújítás után, úgy tűnik, az ügyvéd valóban beköltözött egy gellérthegyi luxusvillába. Ami nemcsak méregdrágának tűnik, de elég lenyűgözően néz ki mostanában:

false

 

Fotó: Németh Dániel

 

Cikkünkben fényképekkel támasztjuk alá, hogy Kertész rendszeresen feltűnik a szépen felújított villában, de bemutatjuk a Rezeda utcai villa történetét, ahogy azt is, kik sertepertélnek a villa körül, amelynek tulajdonosi köre igyekszik kerülni a nyilvánosságot. Pedig olyan ingatlant tulajdonolnak (már ha többen vannak), amelyből kevés van Budapesten.

Az Index portréja óta tudjuk, hogy Kertész a NER különös, ám annál jellemzőbb és meghatározó alakja, villafoglalása ezért is figyelemre méltó esemény. Cikkünkben a Gellérthegyen található egyéb NER-kötődésekre is kitérünk.

A Kertész Balázsról szóló cikkünket a csütörtökön megjelenő Magyar Narancsban olvashatja.

 


Neked ajánljuk

„Engem untatnak a hagyományos elektromos gitárszólók”

  • Nagy István
Steve Stevens közreműködött filmzenékben, de a leginkább mégis Billy Idol szólógitárosaként ismerhetjük. A budapesti Billy Idol-koncert előtt mesélt nekünk együttműködésükről, a Top Gun Grammy-díjáról és sok minden másról.