Elhagyta Magyarországot a verőcei hajóbalesetben érintett szállodahajó

  • narancs.hu
  • 2024. május 20.

Bűn

A kapitány nélkül ment tovább. 

Vasárnap késő este Komáromból indult el és ma dél környékén már Ausztriában járt, Bécse fele tartott az MS Heidelberg névre hallgató szállodahajó, amely érintett volt a verőcei hajóbalesetben – derül ki a Schiffsradar adataiból.

A hvg.hu emlékeztet, a hajó a kapitánya nélkül ment tovább, őt ugyanis őrizetbe vette a rendőrség és gyanúsítottként hallgatták ki kétrendbeli, halált eredményező segítségnyújtás elmulasztása bűntett, valamint hatrendbeli segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt. A férfi érdemi vallomást nem tett.

Szombat éjjel egy kishajó és egy szállodahajó ütközött össze, előbbi fedélzetén nyolcan tartózkodtak: egy baráti társaság, illetve egy olasz férfi, akit aznap ismertek meg. Az utasok közül egy férfi holttestét a Duna-parton, egy nő holttestét pedig később a Megyeri hídnál találták meg, a többieket nagy erőkkel keresik

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk