Már nem dolgozik a vizes vb szervezőjénél a miniszter volt férje

  • narancs. hu
  • 2019. december 12.

Belpol

Kirúgták Bártfai-Mager Andrea körözött ex-férjét.

Mint azt mi is megírtuk, költségvetési csalás miatt elfogatóparancsot adtak ki Balogh Sándor üzletemberre, Bártfai-Mager Andrea tárca nélküli miniszter volt férjére, ám ez nem minden, mert kisvártatva újabb körözést adtak ki ellene: míg az előbbit a NAV Észak-magyarországi Bűnügyi Igazgatósága, az utóbbit a Fővárosi Nyomozó Ügyészség kezdeményezte befolyás vásárlása miatt.

false

Balogh gyanús üzleti ügyeivel sokat foglalkozott a sajtó, előkerült a neve például a Zsolnay Porcelángyár körüli kérdéses ügyletekben is.

A G7 úgy értesült, hogy Bártfai-Mager Andrea körözött volt férjét kirúgta a vizes vb szervezője, Balogh Sándor ugyanis már nem dolgozik sem gazdasági igazgatóként, sem más pozícióban a vizes vb szervezését lebonyolító Bp2017 Kft.-nél.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?