Nyomozást rendelt el a TV2 és az Origo ellen a bíróság

  • 2019. október 22.

Belpol

László Imre megrágalmazása miatt zajlik eljárás.

Az önkormányzati választási kampányban egy nevét és arcát nem vállaló nő szexuális zaklatással vádolta meg László Imre ellenzéki polgármesterjelöltet az Origón és a TV2-ben.

Azt is állította, hogy a zaklatásról jelentést tett a kórház vezetésénél, ezt azonban a magánklinika vezetője cáfolta.

László Imre aztán a vádak ellenére megnyerte a XI. kerületet, és feljelentést tett bíróságon rágalmazásért.

A DK közleménye szerint a Pesti Központi Kerülit Bíróság most nyomozást indított az ügyben a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien és felelős szerkesztője, valamint az Origo egyik munkatársa ellen.

Kökény-Szalai Vivien (TV2), Rogán Cecília

Kökény-Szalai Vivien (TV2), Rogán Cecília

 

(Index)

Neked ajánljuk

Kártyaszámolás

A film felér egy szerencsejáték-mesterkurzussal, amennyiben nemcsak egy black jack- vagy egy pókerparti lefolyásának logikáját mutatja be és érteti meg már-már tudományos alapossággal, de a nagy tétekben folyó és nagy közönséget vonzó bajnokságok álságos világába is hasonlóan leleplező attitűddel avat be. Viszont a film nem erről szól.

Prága romokban

Lehet szó bármilyen titokban kiszivárgó kódról, nemzetközi összeesküvésről vagy világot fenyegető veszélyről, ha a főhőst nem James Bondnak hívják, a büdzsé aligha érheti el a több száz millió dollárt. 

Halandó érzékiség

A galériák nyári kiállításai sokszor az úgynevezett „könnyed” témákra fókuszálnak – a fő sláger a növényvilág. Az idén három ilyen kiállítással is találkozhattunk, de mind különböző módon közelítette meg a tárgyát.