Orbán a Néppártnak: „Nekem erre most nincs időm”

  • narancs.hu
  • 2020. április 3.

Belpol

A miniszterelnök levélben hárított a Fidesz kizárásával kapcsolatban.

Értetlenkedését fejezte ki Orbán Viktor az Európai Néppárt (EPP) főtitkárának, Antonio López-Istúriz White-nak küldött levelében azzal kapcsolatban, hogy a párt tagjainak van most ideje azzal foglalkozni, hogy melyik ország mire készül. Orbán úgy fogalmazott, ez költséges luxus ezekben a napokban.

Az ügy előzménye, hogy csütörtökön 13 tag kérte a Fidesz azonnali kizárását a Néppártból.

Orbán levelét Novák Katalin tette közzé a Twitteren, amelyben a miniszterelnök tömören üzent az EPP-nek, mint írja „minden tisztelettel, nekem erre most nincs időm!”

A miniszterelnök jelezte, a járvány lecsengése után visszatérhetnek bármilyen ügy megvitatására, de addig csak az emberek életének megmentésével és az ország gazdasági újraindításával szeretne foglalkozni.

Ne legyen fogoly a saját otthonában! Élvezzen ki minden percet!

És egy barátja minden csütörtökön meg is látogatja. Odakünn a helyzet olyan, amilyen - de még ez sem lehet elégséges ok arra, hogy ne éljünk teljességre törekvő életet, melyhez az ismeretszerzés és a színvonalas szórakozás is hozzátartozik. A Magyar Narancs heti nyomtatott kiadása az idevágó lehetőségeket a legteljesebb természetességgel biztosítja.

Figyelmébe ajánljuk