Telefonon is toboroznak a CÖF békemenetére

  • narancs.hu
  • 2024. május 29.

Belpol

Automata üzenet, nem lehet rá válaszolni.

Telefonon, automata hívásokkal is toboroznak résztvevőket a szervezők a június elsejei budapesti Békemenetre.

Ilyen hívást kapott a makói József Attila Városi Könyvtár nyugalmazott igazgatója is.

Domokos László erről a Facebookon számolt be: „Telefonon meghívást kaptam FIDESZ vezetőktől az országos békemenetre. A gépi szövegre nem volt lehetséges válaszolni, így hát ezúton üzenem az illetékeseknek: jó az alapötlet, de rossz a helyszín. A tüntetést ne a Margitszigetre, hanem MOSZKVÁBAN A VÖRÖS TÉRRE szervezzék! Vigyék oda a háborúval fenyegető óriásplakátjaikat is!”

A Civil Összefogás Fórum május közepén jelentette be, hogy  Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet rendez Budapesten a Margitszigetre, a Nagyrétre. A kezdeményezők szerint erre azért van szükség, mert Brüsszel háborúra készül, a magyar baloldali politikusok pedig támogatják ebben. 

A helyszínre egy nappal korábbi időpontra Magyar Péter Tisza Pártja is programot szervez, fiataloknak, „laza bulis estét”. Nincs szó arról, hogy az pártrendezvény lenne, de kilenc órával a CÖF Békemenete előtt ér véget:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk