Egy nappal a Békemenet előtt ugyanoda szervez fiataloknak bulit Magyar Péter

  • narancs.hu
  • 2024. május 28.

Belpol

A Tisza Párt rendezvényének mindössze kilenc órával a Fidesz legnagyobb eseménye előtt lesz vége.

„Talpra, Fiatalok! Csatlakozz Magyar Péterhez és csapatához egy laza, bulis estére a Margit-szigeten” – áll a Magyar Péter-féle Tisza Párt felhívásában. A rendezvény Facebook-eventje szerint kifejezetten olyan napról van szó, ahol „ahol lazíthatsz és feltöltődhetsz, hogy újult erővel vághass neki a nyár előtt még rad váró feladatoknak”.

Az ígéret szerint a buli május 31-én 16:00-tól éjjel 2:00-ig tart a Margitszigeten. Arról nincs szó, hogy ez pártrendezvény, helyette feltöltődést és kikapcsolódást ígérnek, illetve az első ötszáz regisztrálónak welcome drinket.

Ami sokkal izgalmasabb, hogy ez azt jelenti, a Tisza Párt rendezvényének a Margitszigeten mindössze kilenc órával azelőtt lesz vége, hogy ugyanitt hivatalosan is megkezdődik a fideszes Békemenet, hiszen azt június 1-re 13 órára hívták össze. 


Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk