Puzsér újabb feltételt szabott az előválasztoson való indulásért

  • narancs.hu
  • 2019. április 9.

Belpol

A Momentum a júdáspénzért csatlakozott Karácsonyékhoz.

Biztosan elindul a főpolgármesterségért – erősítette meg a Hír TV-nek Puzsér Róbert, aki az LMP-t és a Jobbikot kihagyó ellenzéki lista miatt korábban bejelentette, hogy az előválasztáson nem vesz részt. Még korábban pedig azt mondta, hogy mindenképpen megméretteti magát és elfogadja az eredményét.

Puzsér Róbert most azt mondta a Hír Tv-nek, hogy azért osztotta fel egymás között a négy baloldali párt Budapestet, mert továbbra is a Fideszt akarják hatalmon tartani és önmagukat ellenzékben.

„Nem akarják leváltani a Fideszt. A Fidesz maradjon hatalmon, az MSZP és a DK meg ellenzékben. Ők az ellenzéki polepozícióért hajtanak, ezért szalámizzák le a centrumot" - fogalmazott Puzsér.

A Momentum szerinte ugyanazért csatlakozott a régi ellenzék pártokhoz, amiért ’94-ben az SZDSZ vagy 2013-ban az Együtt és a Párbeszéd: "a júdáspénzért, a pozíciókért, a polgármesteri helyekért, a felügyelőbizottsági helyekért".

Az előválasztáson Puzsér akkor indulna mégis, ha Karácsony Gergely kiadna egy nyilatkozatot arról, hogy összellenzéki együttműködés lesz a  fővárosban és a kerületekben is, a Jobbikkal és az LMP-vel együtt.

Figyelmébe ajánljuk